Свържете се с нас
046 665480

Меню
Меню

Начини на плащане

1. Цени

Всички представени на сайта/онлайн магазина цени са в български лева и са валидни единствено и само към момента на публикуването им, като Продавачът си запазва правото, без предупреждение, да ги променя по всяко време. Цените по потвърдени от Строителен Хипермаркет „АВС“ онлайн поръчки са окончателни и не подлежат на промяна. Представените на сайта/онлайн магазина цени на стоки са крайни и включват всички данъци и такси без цената за обработване и доставка. Дължимата цена за обработване и доставка на поръчката, ако такава се дължи, се изчислява на база посочения адрес за доставка, вида и/или теглото и размера на стоките, включени в поръчката, и се посочва непосредствено преди финализирането ѝ.

2. Плащането се извършва

2.1. Чрез дебитна/кредитна карта посредством виртуален ПОС терминал (on-line разплащане):

а) Банковите карти, с които можете да направите on-line разплащане, са с брандове Борика, MasterCard и Visa. Необходимо е да се уверите, че Вашата карта е отворена за транзакции в Интернет.

б) Максималната сума за транзакция е 10 000 лева.

в) Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка

-Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)

-В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Veryfied by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.

г) Данните, които Клиента трябва да попълни при плащане с карта са:

- Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя, адрес)

- Данни за автентикация - за идентифицирането ви като картодържател платежният ни сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Veryfied by VISA и MasterCard SecureCode. В случай че сте регистрирани от вашата банка-Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница, където трябва да въведете вашата автентикационна парола.

- Данни за поръчката: номера на поръчката, датата, на която е направена, поръчаните стоки и общата дължима сума.

ВАЖНО: „АВС – Инженеринг – Н“ ООД не събира картови данни и като търговец няма достъп до тях. Достъп до картовите данни има единствено обслужващата банка.

д) Транзакционната валута (тази, която се въвежда в платежната страница при покупка) е Български лев. При плащане с карта чрез виртуален ПОС терминал Клиентът депозира сума, равна на стойността на направената поръчка и едва след като транзакцията на депозита бъде потвърдена, се доставят поръчаните стоки и услуги.

2.2. Чрез наложен платеж (плащане при доставянето на стоката): При избор за заплащане на цената при доставка (наложен платеж) Клиентът заплаща дължимата сума на куриера, извършил доставката.

2.3. Срокът за изпълнение на поръчката започва да тече от първия работен, следващ датата на получаване на дължимата сума по сметка на „АВС – Инженеринг - Н” ООД.

2.4. Чрез кредитиране от Unicredit Bulbank или TBI Credit

Опцията е валидна при обща стойност на поръчката - над 150лв. 

-Кредитиране с Unicredit Bulbank. Попълват се първоначални данни в сайта на Строителен Хипермаркет „АВС“. След потвърждение на поръчката ще бъдете препратени към сайта на Unicredit Bulbank, където ще трябва да попълните данните за одобрение на кредита.

 -УниКредит Кънсюмър Файненсинг
национален телефон 070015600 
http://www.ucfin.bg/

-Кредитиране с TBI Credit. След потвърждение на поръчката ще бъдете препратен към TBI Credit, където ще трябва да попълните данни за одобрение на кредита.

 -Ти Би Ай Банк
национален телефон 070017571
https://www.tbibank.bg

2.5. Чрез банков превод

На нашата разплащателна сметка, като в описание отбележите номера на вашата поръчка.

IBAN: BG86RZBB91551062556118
BIC: RZBBBGSF

3. Промяна на обявените в сайта цени:

(1) В случай на промяна на обявените в сайта цени промяната се отразява по ясен за Клиента начин, като под конкретната стока се посочва стара цена, която е задраскана и нова такава, посочена в червено.

(2) Промяната в цената на стоките не се отразява на договорите, които са вече сключени.

(3) При намаляване на цената на дадена стока, освен обозначението на стара и нова цена на стоката, в сайта ще бъдат посочени условията, при които се извършва намалението на цените и срокът, през който стоките се предлагат с намалени цени.

 

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки". Научете повече за нашата политика за поверителност и политика за Бисквитки